In een zwart shirt lijk je dunner

By  |  0 Comments

Waarschijnlijk kun je dit wel beamen, want het effect kun je met eigen ogen zien. Zwarte kleding maakt je slanker, bekijk het zelf maar in de spiegel! Een zwart T-shirt zorgt ervoor dat er minder licht weerkaatst wordt rondom je buik. Hierdoor lijkt de omtrek van je lichaam smaller omdat deze minder duidelijk zichtbaar is. Je zorgt met een donkere kleur dus eigenlijk voor wat gezichtsbedrog! Maar waarom zou je er geen gebruik van maken?!

Basis kleuren in de kledingkast

Een zwart T-shirt hoort samen met het witte T-shirt tot de basiskleuren. Deze kleuren zijn erg goed te combineren met alle andere kleuren. Toch denk je eerder aan een wit shirt dan aan een zwart shirt. Eigenlijk gek want zwart staat zeker zo mooi! Mocht je dus van plan zijn om je T-shirts te gaan vervangen, kies dan ook eens een zwart shirt!

Zwart moet zwart blijven

Wellicht zie ook jij veelvuldig reclames voorbij schieten op TV over wasmiddelen die kleur “behouden”, zwart blijft echt zwart en wit echt wit. Dat is zeker een puntje van aandacht! Het juiste wasmiddel voor de juiste kleur is geen overbodige luxe. Echter ligt het ook wel een beetje aan de kwaliteit van je T-shirts hoor!! Doordat sommige textielfabrikanten besparen op de kwaliteit van hun textielverf, verliezen goedkope shirts vaak snel hun kleur.

Waar koop je een kwalitatief goed T-Shirt

Om je zoektocht naar kwalitatief goede T-shirts te vergemakkelijken vraag ik je om naar de website ShirtsofCotton te gaan. Ja, heel eenvoudig, niet naar de stad om oneindig veel winkels af te lopen voor je perfecte shirts. Gewoon heel eenvoudig online kopen. Ik kan je verzekeren dat de pasvorm van de shirts op ShirtsofCotton als gegoten zitten, en dat de kleur “echt” blijft. Voer eenvoudig je maat in en kijk uit welke modellen je keus hebt. Zoals je zult zien is de keus enorm en zijn alle maten op voorraad. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan!

Tip: Bekijk ook ons aanbod witte shirts!