Wat je echt moet weten over de nachtkleding en feestkleding van 2014/2015.

By  |  0 Comments

Je kent het wel, wat moet ik aandoen vanavond? Die ene avondjurk of flirterige cocktailjurk. Lekker fout in he roze of toch maar in het goud. In het jaar 2014/2015 maakt het wat minder uit dan jaren voorheen.

‘Once in the lifetime’ kleding

Je vindt het belangrijk dat het draagbaar is en er misschien ook wel chic of elegant uitziet.  De nachtkleding voor feesten van het jaar 2014/2015 kan elegant, bewerkelijk en ook chic zijn.  Wij lopen  momenteel nog steeds jurken tegen het lijft op catwalks die je misschien maar één keer in je leven draagt. Dit noemt men ook wel ‘once in a lifetime’. Dit is erg zonde en kost uiteindelijk veel geld.

Toch er lekker warm bijlopen in de winter.

Dit soort kleding kan je beter dus niet dragen als je het niet kan veroorloven. Dan kiezen wij zelf ook liever voor dat ene cocktailjurkje. Wat wij ook afgelopen jaar steeds meer tegenkwamen waren nachtlooks die verschillende items had die je kon dragen, en dus minder snel last kan hebben van de kou.

Daarbij zijn er steeds meer smokings die door de vrouwen gedragen kunnen worden. Met een bontjas (nep uiteraard) eronder of een cape erover. Of de combinatie doorschijnende jurk met broek eronder. Stevige laarzen eronder met een hoge hak.

De top DRIE  kledingtrends van 2014 / 2015 op een rijtje.

1. De smoking voor de vrouw, klassiek met zwart en wit is weer in. Draag jij hem ook binnenkort?

2. nachtkleding moet geraffineerd zijn, en er chique uitzien.

3. Als je de juiste kleding al aanhebt zijn accessoires vaak overbodig en dus niet nodig.

4. De nachtlooks maak je vaak af door er een goeie draai aan te geven kan je er bont bij dragen of een cape. Let wel, de bont moet wel nep zijn of ecologisch.