Warm en stijlvol de herfst en winter door!

By  |  0 Comments

De laatste zomerdagen zijn geweest en het wordt weer tijd voor de herfst. Frisse winden en af en toe pittige regenbuien. Het wordt kouder, u zult misschien vaker te maken krijgen met een droge huid en een lopende neus. Bij deze nieuwe temperaturen horen natuurlijk ook weer andere kledingstukken. De herfst en winter zijn tijden voor handschoenendit-kan-weg, sjaals, mutsen en warme sokken. In dit blog leest u 5 tips om de herfst en winter gezond, stijlvol en warm door te komen!

Top 5 tips en tricks!

  1. In de winter verliest u veel vocht. Hierdoor is de kans groot dat u schilfertjes op uw huid krijgt. Zorg voor een goede face- en body crème.
  2. Draag ’s avonds een onesie! Heerlijk een filmpje kijken op de bank met een vriend of vriendin. Popcorn erbij, hartstikke gezellig!
  3. Zorg voor warme voeten! Thermosokken helpen u erbij om de warmte vast te houden. Om de voeten warm te krijgen, kunt u bijvoorbeeld eventjes kort tegen de verwarming gaan zitten.
  4. Warm eten! Een grote pan met snert bijvoorbeeld. Echt iets voor de wintermaanden. Gezellig met het gezin om tafel en erwtensoep eten. Een lekkere stamppot met rookworst, ook iets wat in de wintermaanden niet vergeten mag worden.
  5. Kleed je goed aan. Een winterjas is key in deze koude tijden. Daarbij horen uiteraard een sjaal, muts en handschoenen. Deze vier kleding stukken zijn essentieel om warm en stijlvol de winter door te gaan.

Geniet van de herfst en winter!

Het mag misschien wat kouder zijn, maar de winter is een hele gezellige periode van het jaar. Tijdens de winter vallen ook, zoals bekend, een hoop feestdagen. Met familie, vrienden en kennissen maken we er een mooie afsluiter van! Ook dit jaar gaan wij weer knallend het nieuwe jaar in. Be warm and safe and good things will come your way!