Rugzakje bedrukken, altijd handig!

By  |  0 Comments

Een rugzakje bedrukken lijkt misschien helemaal niks met mode te maken te hebben, maar niets is minder waar. Je laat bijvoorbeeld een rugzakje bedrukken als je een kledingwinkel hebt. Of wanneer je met je wandelvereniging een lange tocht gaat maken. Of misschien zelfs als je met een groep vriendinnen of vrienden een stedentrip gaat maken. De redenen om een rugzakje te laten bedrukken kunnen zeer uiteenlopend zijn.

Een rugzakje bedrukken is stylish en handig tegelijk

Wanneer je bijvoorbeeld een kledingwinkel hebt, weet je inmiddels dat je geen plastic tasjes meer mag weggeven. Dat is tegenwoordig verboden en kan je op een flinke boete komen te staan. Over rugzakjes bedrukken en weggeven is echter niets gezegd. En zeg nou zelf, een rugzakje met je logo er mooi groot op staat toch ook veel chiquer dan zo’n ordinair plastic tasje? Je klanten zullen er blij mee zijn, want een rugzakje kunnen ze ook op andere momenten nog goed gebruiken. En uiteindelijk hoeft een rugzakje bedrukken helemaal niet zoveel duurder te zijn dan een plastic tas. Ook hier geldt: hoe meer rugzakjes je laat bedrukken, hoe goedkoper je uiteindelijk per rugzakje uit bent. Staffelkorting noemen ze dat. En om dat een rugzakje langer mee gaat dan een plastic tasje, kun je ook een deel van je advertentiebudget hiervoor inzetten. Klanten lopen op deze manier zomaar reclame te maken voor jouw winkel.

Een rugzakje bedrukken met de wandelvereniging

Als je als wandelvereniging een grote tocht gaat maken waaraan nog veel meer mensen mee doen, denk bijvoorbeeld aan de Dam-tot-Dam-wandeltocht, dan is het fijn als je snel kunt zien of iedereen aanwezig is. Door een rugzakje bedrukken in een felle kleur, heb je zomaar in een oogopslag overzicht. Het is natuurlijk ook fijn dat iedereen op deze manier zijn of haar eigen broodjes, water en andere benodigdheden mee kan nemen. Zonder dat ze continu iets in de handen hebben. Een rugzakje bedrukken is hiervoor een prachtige oplossing. En je kunt ook nog eens reclame maken voor jouw wandelvereniging!
Rugzakje bedrukken

Een rugzakje bedrukken voor een stedentrip

Veel reisorganisaties doen dat al. Ze laten een rugzakje bedrukken en in dat rugzakje stoppen ze alle benodigde folders en andere papieren die nodig zijn op reis. Doet jouw reisorganisatie dat nog niet, dan regel je dat toch gewoon zelf? Je laat een rugzakje bedrukken voor iedere deelnemer aan de stedentrip. Dit zorgt voor herkenbaarheid onderling. En dat geeft weer een gevoel van veiligheid in den vreemde.