Leren tassen

By  |  0 Comments

Leren tassen worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Voor zowel mannen als vrouwen, zakelijk en privé, met leren tassen kun je altijd prima uit de voeten. Leren tassen zijn er in een heleboel soorten, schoudertassen, handtassen, boektassen, laptoptassen, noem het allemaal maar op. Deze tassen hebben een chique uitstraling en geven een natuurlijk verzorgde uitstraling, tevens zijn ze goed onderhoudbaar en kunnen ze tegen een stootje. Leer gaat lang mee en dat zorgt ervoor dat de leren tassen een goede aankoop zijn. Het is van groot belang dat de leren tas die u kiest daadwerkelijk de juiste is, daarom bestaat de mogelijkheid bij Bluegold om gratis te retourneren.

Kleuren leer

Leren tassen zijn er uiteraard te verkrijgen in vele kleuren, welke kleur je neemt hangt vaak af van de situatie waarin je bent. Vaak worden lichtbruine en zwarte tassen gebruikt voor het zakelijke element. Donkerbruine tassen of donkerblauwe hebben een smartcasual uitstraling, dit houdt in dat het zowel zakelijk als privé gebruikt kan worden. Vaak worden de échte zakelijke tassen gebruikt voor mannen of vrouwen die in een hoge functie fungeren. De leren tassen die gemaakt zijn voor bijvoorbeeld de schouder zijn informele tassen en zijn ideaal voor dagjes uit of dagelijks gebruik. Op onze website vindt u een zeer divers aanbod aan leren tassen, voor ieder wat wils!

Grootte van uw tas

Het is natuurlijk van belang om vooraf te bepalen wat voor tas u wilt, er zijn verschillende maten en verschillende types. Een eenvoudige ta waar bijvoorbeeld een laptop in kan en wat andere spullen zijn meestal niet erg groot, de grotere tassen waar mee u bijvoorbeeld ook een weekend weg mee kan zijn vaak wat groter en wat steviger gemaakt omdat er meer in kan en dus zwaarder is. Een grote of kleine tas maakt daar in tegen natuurlijk niks uit als we praten over kwaliteit.