Laptoptassen, handig, functioneel en mooi!

By  |  0 Comments

In deze moderne tijden kun je je leven niet meer voorstellen zonder laptop en dus zonder laptoptassen. We zijn allemaal veel mobieler geworden, in ons werk maar ook privé. Je wilt op ieder gewenst moment kunnen werken. Maar daarvoor heb je natuurlijk wel je laptop nodig. Om deze handig en veilig te vervoeren is er een hele “nieuwe” tassensoort ontstaan: de laptoptassen.

Lomp en log?

De eerste laptops waren nou niet bepaald elegant. Dat waren de eerste laptoptassen dus ook niet. Die waren er vooral op gemaakt dat je dat enorm zware apparaat zonder al te veel zorgen van de ene naar de andere kant van het land kon vervoeren. De laptops van tegenwoordig zijn slank, licht en in diverse maten te verkrijgen. Daar zijn de laptoptassen van nu dus ook op aangepast. Gelukkig. Lomp en log is dus écht verleden tijd.
Laptoptassen

Laptoptassen van diverse materialen

Je kunt je laptop vervoeren in de tas van jouw keuze. De materialen zijn divers, maar allemaal duurzaam en sterk. Toch kiezen de meeste mensen nog steeds voor een lederen tas. Logisch. Leer ziet er altijd mooi uit, of het nu hartstikke nieuw is of al wat ouder. Juist door gebruik wordt leer soepel en krijgt het karakter. Toch kan ik me voorstellen dat je, als je naar school gaat met je laptop, juist voor wat meer simpele laptoptassen gaat. Of misschien zelfs wel voor een ruime rugtas met daarin een goed, stevig vak voor je laptop. Je hangt je tas dan gemakkelijk op je rug wanneer je naar school fietst. Laptoptassen van canvas zien er toch net iets sportiever uit.

Welke merken laptoptassen zijn er?

Heel veel tassenontwerpers kiezen er tegenwoordig voor om ook laptoptassen in hun assortiment op te nemen. Dat is fijn, want dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een laptoptas van Burkely, O My Bag, Tommy Hilfiger of Herschel. Je kiest dan precies de tas en het ontwerp dat het best bij jou past.

Hoe draag ik laptoptassen?

De meeste laptoptassen zijn uitgevoerd met meerdere banden en handgrepen. Zo kun je je tas als crossover dragen wanneer je in de trein stapt. Je hebt dan je handen vrij om in te checken en om je goed vast te houden als je weer eens moet staan. Zodra je aankomt op kantoor draag je ‘m als aktetas. Ook kun je een laptoptas vaak als rugtas dragen. Wanneer je een reguliere rugtas hebt waar je erg aan gehecht bent, dan kun je ook kiezen voor een sleeve. Een losse “zak” voor om je laptop. Je vervoert je laptop dan veilig in een gewatteerde hoes, maar je kunt gewoon je oude vertrouwde rugtas blijven gebruiken.