Heren Mode

Mode voor heren is tegenwoordig net zo variërend als dames mode. Voor iedere gelegenheid is er wel een passende outfit te vinden, ongeacht jouw maat, budget of smaak. In de geschiedenis van de mannenkleding zijn een aantal dingen aanzienlijk veranderd, maar sommige dingen komen nog steeds terug. Het driedelig pak is iets dat al jaren terug blijft komen, in de 17de eeuw werden er prachtige kostuums gedragen en tegenwoordig wordt er naar kantoor een ‘iets wat’ simpelere versie gedragen; het bekende eenkleurige maatpak.

Bovenkleding voor heren

Onder het woord bovenkleding verstaan wij eigenlijk alles wat gedragen kan worden op het bovenlichaam, van overhemden tot truien en van vesten tot leuke polo’s. Afhankelijk of jij in pak of ‘gewoon’ netjes naar het werk moet, worden er al beslissingen gemaakt die gaan over jouw outfit. Wanneer jij altijd een pak draagt, zal je hier ook altijd een overhemd onder dragen. Maar ben jij vrij in keuze betreft werkkleding, dan zal jouw bovenkleding uiteen lopen van nette truien, overhemden en polo’s. Zowel online als offline is het assortiment aan bovenkleding, op enkel al de Nederlandse markt voor heren, extreem groot.

Bottoms voor heren

Mannen kiezen vaak eerst een broek en dan beslissen ze wat zij hierboven dragen. Broeken voor mannen zijn er tegenwoordig in veel varianten, maar de basis is toch terug leggen op spijkerbroeken, nette broeken en casual broeken. De echt huisoutfits laten we buiten beschouwing, want dat is natuur geen mode must have (eerder een chill must have). De casual broeken, zoals chino’s bijvoorbeeld,  zijn op de dag van vandaag in veel verschillende kleuren te vinden. Steeds vaker zie je dan ook mannen in groene, gele en rode broeken lopen.

Wij zijn van mening dat de heren mode van tegenwoordig een erg brede keus heeft en dat deze alleen nog maar breder wordt. Varieer, experimenteer en val op met de Most Wanted Mode Items voor heren!