Burkely tassen

By  |  0 Comments

Wie is zich er tegenwoordig niet meer van bewust welke merken hij of zij draagt? Tegenwoordig hecht iedereen veel waarde aan het gezien worden. Door middel van concurrerende merkkleding worden de prijzen steeds hoger. Waar normaal concurrentie ervoor zorgt dat de prijzen omlaaggaan, zorgt in het luxe segment juist een prijsstijging voor het winnen van de markt. Het neerleggen van een paar honderd euro voor een t-shirt is geen opmerkelijke gebeurtenis. Het dragen van een mooie tas hoort ook bij het gezien worden. Echter zijn er merken die het anders aanpakken. Die maken wat ze mooi vinden en hangen daar een ‘reasonable’ prijs aan. Geen belachelijke marges, gewoon eerlijkheid. Voor de consumenten die dit belangrijk vinden zijn er de Burkely tassen.

Back to school

Over een aantal weken begint het schoolseizoen weer, dan zal de toekomst weer massaal op zoek gaan naar de leukste tassen. Van trendy stoffen naar het vertrouwde leer. Voor schooltassen is het natuurlijk van belang dat er ook het een en ander aan spullen in past. Ruimte voor een laptop, ruimte voor wat eten, ruimte voor wat drinken. De tas dient multifunctioneel te zijn. De burkely tassen hebben deze zomer een enorme opmars gemaakt. Een simpel design in diverse kleuren zorgt voor een mooi verzorgd geheel. Met het ruime handvat zorgt het voor een comfortabel houvast. Door het handig gebruik maken van de voorvakken

Dag op het strand

Het ideale van een tas is logischerwijs dat er veel meegenomen kan worden, met weinig moeite. Denk bijvoorbeeld aan het meenemen van een tas naar het strand. Hoe vaak komt het voor dat een jongen en een meisje samen op stap zijn en dat de jongen zijn spullen in de tas van zijn vriendin stopt. Toch handig zo’n tas. Bij thebagstore zullen wij er alles aan doen om uw gewenste tas voor u te vinden. Indien u op zoek bent naar een eastpak, een van de vele burkely tassen, een herschel tas of een ander groot merk, dan zit u bij ons aan het goede adres.

Vragen?

Indien u vragen heeft over bepaalde producten schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd paraat voor u en zullen ervoor zorgen dat het product dat u wenst te kopen de juiste is. Mocht het product in de realiteit tegenvallen, dan bestaat uiteraard de mogelijkheid om het gratis te retourneren. Veel plezier en succes met het zoeken van uw perfecte tas.